Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor Termeni si Conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a acestora.

 

DEFINITII

Site-ul dasport.ro care va fi denumita in continuare Societate.

Persoana fizica sau juridica care solicita efectuarea de servicii prin intermediul site-ului dasport.ro, este denumit in continuare Client.

Imaginile, textele, bazele de date, preturile precum si celelalte informatii ce se regasesc pe site-ul dasport.ro, vor fi denumite in continuare Continut.

 

DREPTURI DE AUTOR

Informatiile de pe acest site – imagini, texte, baze de date, sunt in proprietatea Societatii sau a anumitor furnizori, fiind protejate de legea privind drepturile de autor (Legea 8/ 1996).

Imaginile si datele tehnice sunt folosite cu acordul furnizorilor.

Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Dasport.ro pune la dispozitie informatii referitoare la serviciile prezentate, insa exista si posibilitatea aparitiei anumitor neconcordante/erori datorita prelucrarii de informatii.

Imaginile sunt cu titlu informative.

Societatea isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari asupra site-ului disport.ro, asupra structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Societatea isi rezerva dreptul de refuza orice programare fara a fi necesara vreo justificare a deciziei si fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre clienti in acest sens.

Dasport.ro nu poate fi facut responsabil de neonorarea la timp a programarilor datorita declararii unor date necorespunzatoare.

 

PRETURILE

Toate preturile includ TVA si sunt finale. Preturile sunt cele de la data si ora confirmarii programarii, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor.

 

POLITICA COOKIE

Aceasta poate fi consultata accesand urmatorul link – politica cookie.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor  Societatea are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este:– informarea Clientului privind situatia programarilor efectuate inclusiv validarea, amanarea sau anularea acestora;– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);
Prin completarea datelor in formularul de programare online si formularul de contact, Clientul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Societatii si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut in alineatul de mai sus.
Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. General Mihail Cerchez, nr. 19, sector 4, Bucuresti, Romania, va puteti exercita, in mod gratuit, solicitarea sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.
Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. General Mihail Cerchez, nr. 19, sector 4, Bucuresti, Romania, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz: Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte. Transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
De asemenea, Societatea poate furniza datele cu caracter personal ale Clientului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate anterior, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii.
Informatiile Clientului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail contact@dasport.ro sau la adresa Str. General Mihail Cerchez, nr. 19, sector 4, Bucuresti, Romania. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei..Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
________________________________

Observatie:*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; *orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.